Home Articles Downloads Forum Products Services Seminar Contact
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
ACUSON S2000 serial number 99999 problem #74002 03/02/19 11:20 PM
Joined: Mar 2018
Posts: 5
Steef Offline OP
Newbie
OP Offline
Newbie
Joined: Mar 2018
Posts: 5
Hello Friends ,

we have Siemens Acuson S2000 system and we triend to move borads from it into another system . when returning them back the system serial number was forced into 99999 and didn't change .
we tried to install the software again but also invain .

any one can help pls ?


The World Can Be a Better Place The Moment We Decide To Leave It Alone
Recruitment / Jobs
Advertise your jobs with EBME
Re: ACUSON S2000 serial number 99999 problem [Re: Steef] #74465 13/08/19 6:30 PM
Joined: Jul 2019
Posts: 2
govegas6 Offline
Newbie
Offline
Newbie
Joined: Jul 2019
Posts: 2
This is common problem on Syngo ultrasound
(Siemens Acuson Antares, Siemens Acuson S1000/S2000/S3000)
Not allowed change more then one part at same time (hdd part also)
But easy restore

Re: ACUSON S2000 serial number 99999 problem [Re: govegas6] #74469 14/08/19 2:23 PM
Joined: Feb 2004
Posts: 13,903
Geoff Hannis Online Content
Super Hero
Online Content
Super Hero
Joined: Feb 2004
Posts: 13,903

"Easy restore"? ... I hope you're planning to share your secret(s) with Steef. smile

Re: ACUSON S2000 serial number 99999 problem [Re: Steef] #74514 28/08/19 8:38 AM
Joined: Jul 2019
Posts: 2
govegas6 Offline
Newbie
Offline
Newbie
Joined: Jul 2019
Posts: 2
yes.
But think to know what to do.
Do you have software?
try reload.


Moderated by  DaveC in Oz, KM, RoJo 

Who's Online Now
2 registered members (Huw, Geoff Hannis), 722 guests, and 33 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Newest Members
VME, Nikola, Diego Alfredo, Muaadh, mbedwards
9522 Registered Users
Forum Statistics
Forums25
Topics10,465
Posts70,870
Members9,522
Most Online1,946
Nov 14th, 2019
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.2