Home Articles Downloads Forum Products Services EBME Expo Contact
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Nov 2005
Posts: 56
shiju Offline OP
Scholar
OP Offline
Scholar
Joined: Nov 2005
Posts: 56
Hi Everyone

The Hettich Rotina 35 Centrifuge in the lab is showing I/O error 30 while the in the start up. We dont have the service manual of this eqpt. please help me sorting out this error.

Thank you

Joined: May 2005
Posts: 17
Novice
Offline
Novice
Joined: May 2005
Posts: 17
Shiju, Don't know if it's any help to you (Seeing your location!)
When we have problems like this we call DJB Labcare 01908 612598
They are friendly and very helpful! (Ask for Colin)

Joined: Nov 2005
Posts: 56
shiju Offline OP
Scholar
OP Offline
Scholar
Joined: Nov 2005
Posts: 56
Steve , Thank you

I have spoke to Colin yesterday. He was really very helpful.

Thanks to colin too.

Joined: Jul 2010
Posts: 15
Novice
Offline
Novice
Joined: Jul 2010
Posts: 15
For others with this problem, you can normally cure it by opening the lid, switching off at the mains, wait a few seconds, switch back on at the mains and let the machine fire up. When it's ready, close the lid and you should be good to go.

HTH


Anthony Ralph
Centrifuge service and help from www.henderson-biomedical.co.uk
Joined: Aug 2022
Posts: 2
Newbie
Offline
Newbie
Joined: Aug 2022
Posts: 2
hi
i have same problem with centrifuge ..no more spare parts...if u know how to solve the problem please let me know


Moderated by  DaveC in Oz, RoJo 

Link Copied to Clipboard
Who's Online Now
4 members (stevo72, KeithO, kristy07, Ivan Lai), 75 guests, and 31 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Newest Members
Carys, Ivan Lai, Chris.S, NimBuS06, Januar
9,997 Registered Users
Forum Statistics
Forums25
Topics10,881
Posts72,935
Members9,997
Most Online5,980
Jan 29th, 2020
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5